Meimaand = Promomaand!
Plaats een bestelling bij ‘t Lof der kruiden en ontvang gratis een pakje kamillethee!

Over ons

Beste kruidenliefhebbers,
 
Welkom bij ‘t Lof der Kruiden! Ik ben Robin, en ik ben ontzettend enthousiast om jullie mee te nemen op een smaakvolle reis door de wereld van kruiden.
 
Mijn liefde voor kruiden is diep geworteld en heeft me door een bijzondere ontdekkingsreis geleid. Ondanks dat ik een achtergrond heb in de academische bibliotheekwereld, heb ik een tijdje geleden besloten de liefde te volgen en ‘t Lof der Kruiden over te nemen. Wat begon als een fascinatie voor de geneeskrachtige werking van kruiden, heeft zich gaandeweg ook ontwikkeld tot een ontdekkingstocht naar de verrassende smaken en culinaire mogelijkheden die kruiden te bieden hebben.
 
Bij ‘t Lof der Kruiden staat kwaliteit voorop. We streven naar zuiverheid, subtiele smaken en eerlijkheid in al onze producten. Daarom werken we uitsluitend met biologische producten en gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. We koesteren onze relatie met telers, verwerkers en leveranciers die dezelfde waarden delen en met wie we door de jaren heen een sterke band hebben opgebouwd.
 
Ons doel is simpel: we willen jullie laten genieten van de volle rijkdom van kruiden in al hun facetten. Of je nu op zoek bent naar geneeskrachtige kruiden, verrassende kruidenthees, of nieuwe smaken voor in de keuken, bij ‘t Lof der Kruiden vind je alles wat je nodig hebt.
 
Ik wil ook graag mijn oprechte dank uitspreken aan Marc Pierloot, de oprichter van ‘t Lof der Kruiden, die zijn levenswerk aan mij heeft overgedragen. Zijn passie en kennis hebben mij geïnspireerd en geleid, en ik ben vastbesloten om zijn nalatenschap voort te zetten en te blijven bouwen aan ‘t Lof der Kruiden.
 
Dus, laten we samen de wereld van kruiden verkennen en laten we genieten van de heerlijke smaken die het te bieden heeft.
 
Kruidige groeten,
Robin
Robin - Lof der Kruiden