Cajunkruiden
  • Cajunkruiden

Cajunkruiden

€ 3,40
Inclusief belasting

Bio specerijen-mix

Gewicht
Aantal
favorite
0

rating Read the 2 reviews
Average rating: 5/5 Number of reviews: 2

100% puur kruiden en specerijen, zonder zout, zonder additieven.

Onze Cajun-kruidenmix is ​​een traditionele smaakmaker die afkomstig is uit Louisiana in het diepe zuiden van de VS. De pittige authentieke miw werd samengesteld om de smaak van de locale 'Heilige Drievuldigheid’ van selderij, rode pepers en ui te versterken. Deze drie worden als basis gebruikt in veel Cajun-recepten met extra kruiden die u in onze Cajun-kruidenmix kunt terugvinden.

De Cajun keuken komt oorspronkelijk uit de staat Louisiana in Amerika. Deze Franstalige inwoners van Louisiana waren vanuit Frankrijk naar Canada geëmigreerd. In de 17e eeuw werden ze door de Engelsen verjaagd en kwamen ze, na jarenlang rondzwerven, in het zuiden van Louisiana terecht. Ze noemden zich ‘acadiens’. Later werd dit verbasterd tot ‘cajuns’.
De stijl van koken is rustiek en stevig en Cajun-koks maken veel gebruik van wild, groenten, zeevruchten, kruiden en specerijen die gemakkelijk verkregen kunnen worden uit de moerassen, meren, rivieren en bossen in de directe omgeving. Klassieke gerechten zijn jambalaya, stoofschotels, fricassees, soepen en gumbos die over het algemeen in één pot worden gekookt.


* van biologische landbouw

SPCAJ

Datasheet

Ingrediënten
Paprikapoeder*, Knoflook*, Dragon*, Ui*, Cayennepeper*, Zwarte Peper*, Oregano*, tijm*

Specifieke referenties

Click here to leave a review

Uniek
rating 5
Leuke combinatie die zeer smaakvol is en niet te heet. Vind je niet in een winke.
Cajunkruiden
rating 5
Gewoon (h)eerlijke kruiden.