Best verkochte producten

Bekeken producten

Kerrieblad - Murraya koenigii*

Nieuw product

Voor Oosterse gerechten

Gebruikte deel: gedroogd blad
* Uit gecontroleerde biologische teelt BIO-BE-01

Meer details

2,50€ incl. btw

  • 25g
  • 50g
  • 75g

Datasheet

ToepassingenSpijsvertering

Meer informatie

CULINAIR

Kerrieblad is een fijn en smakelijk ingrediënt in de Aziatische keuken. Kerrieblad of Curryblad kan natuurlijk gebruikt worden in diverse curry's maar ook in soepen, stoofjes, chutneys en zelfs rijst kun je ermee op smaak brengen. 

GEZONDHEID

De gezondheidsvoordelen van currybladeren zijn onder meer helpen bij gewichtsverlies, diarree, en misselijkheid, het onder controle houden van diabetes, het verbeteren van het gezichtsvermogen en het verminderen van stress. Ze bevatten verschillende antioxiderende eigenschappen en hebben het vermogen om gastro-intestinale problemen, zoals indigestie, overmatige zuursecretie, maagzweren, dysenterie en een ongezond cholesterolevenwicht te helpen beheersen .


Disclaimer: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

Recensies

Schrijf uw recensie

Kerrieblad - Murraya koenigii*

Kerrieblad - Murraya koenigii*

Voor Oosterse gerechten

Gebruikte deel: gedroogd blad
* Uit gecontroleerde biologische teelt BIO-BE-01

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook