Best verkochte producten

Bekeken producten

Peper wit*

Nieuw product

Ingrediënten: peperkorrels

* Uit gecontroleerde biologische teelt BIO-BE-01

Meer details

3,95€ incl. btw

  • 50g
  • 100g
  • 150g

Meer informatie

CULINAIR

De peperplant is een klimplant afkomstig uit India. Na twee tot drie jaar verschijnen aan de peperplant witte bloempjes die zich ontwikkelen tot trossen ronde bessen. Deze bessen zijn eerst groen, dan rood en uiteindelijk donkerbruin. Groene, zwarte en witte peper zijn allemaal afkomstig van dezelfde peperplant. Groene peper zijn bessen die men oogst als ze nog groen zijn. Zwarte peper zijn bessen die men halfrijp plukt en daarna droogt. 

Zwarte en witte peper vind je gemalen of als hele korrels. Om zo veel mogelijk het aroma te bewaren, koop je best hele peperkorrels en maal je ze vlak voor gebruik.


Bewaren

Hele peperkorrels zijn onbeperkt houdbaar. 


Bereiding

Peper kan je in bijna alle hartige gerechten gebruiken. Voeg gemalen peper pas tegen het einde van de kooktijd toe, anders smaakt hij bitter.


Gezondheid

Peper werkt stimulerend en antibacterieel.


Disclaimer: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

Recensies

Schrijf uw recensie

Peper wit*

Peper wit*

Ingrediënten: peperkorrels

* Uit gecontroleerde biologische teelt BIO-BE-01

30 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook