Bonenkruid - Satureja montana
  • Bonenkruid - Satureja montana

Bonenkruid - Satureja montana*

€ 4,60
Inclusief belasting

Smaakmaker bij peulvruchten

* Gecontroleerde biologische teelt.

Gewicht
Aantal
favorite
0

rating Lees de 2 reviews
Gemiddeld: 4.5/5 - Aantal reviews: 2
CULINAIR

Zoals de naam al doet vermoeden is Bonenkruid een echte smaakmaker bij bonen en andere peulvruchten. Dit Berg-bonenkruid is krachtiger van smaak dan de éénjarige variant. Best niet teveel toevoegen aan uw recept want bonenkruid heeft nogal snel de neiging om overheersend te smaken. Bonenkruid kan ook toegevoegd worden aan soepen, goulash, stoofgerechten, ...

GEZONDHEID

Werking:

Spijsvertering
Voor een goede maagfunctie, helpt de spijsvertering. Bonenkruid heeft ook een ontsmettende werking in de darmen en kan daaroor ondersteuning bieden bij diarree en infecties.


Luchtwegen

Verzachtende invloed op luchtwegen, verzachtende invloed op de keel.


Let op:
Sommige mensen zijn allergisch voor de etherische olie, het kan de huid of de maag irriteren.

 

Disclaimer: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

DKBON

Datasheet

Toepassingen
Ademhaling
Toepassingen
Spijsvertering

Specifieke referenties

ean13
8720165063680

Klik hier om een review te schrijven

Bonenkruid
rating 4 5 0.5
Lekker van smaak
beatrice
rating 5 5 0.5
Wat geeft dit kruid een lekkere smaak aan tal van gerechten. Ik gebruik het bij kolen, soepen, ook vlees soms. 5 sterretjes voor de kwaliteit, en ook voor de zo correcte en snelle levering.