Wilgenroosje - Epilobium Angustifolium
  • Wilgenroosje - Epilobium Angustifolium

Wilgenroosje - Epilobium parviflorum*

€ 3,50
Inclusief belasting

Goed voor de prostaatfunctie.

Gewicht
Aantal
favorite
0

rating Lees de 6 reviews
Gemiddeld: 4.5/5 - Aantal reviews: 6
GEZONDHEID  

Werking:

Prostaatproblemen
Ontstekingswerend, anti-oedemateus en prostaatontzwellend en kan dus ingezet worden bij goedaardige prostaatvergroting waarmee plasproblemen gepaard gaan, frequent in kleine beetjes plassen, frequent nachtelijk plassen, moeilijke bedwingbare aandrang, gevoel van resterende urine, vertraagd begin van urinestraal, zwakke straal, plassen in twee keer, langdurig nadruppelen, prostaatontsteking.


Goede combinaties:

Met Zegepalm, pompoenpitten en Guldenroede bij goedaardige prostaatvergroting.


Let op:

Geen nevenwerkingen gekend bij een normale dosis.

* Uit gecontroleerde biologische teelt BIO-BE-01


Disclaimer: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

DKWILR

Datasheet

Toepassingen
Voor Mannen

Specifieke referenties

ean13
8720165063161

Klik hier om een review te schrijven

dank
rating 5 5 0.5
werkt snel
Verkeerd kruid
rating 5 5 0.5

Het bleek dat volgens, Maria Treben, een herbaliste, deze als enigste binnen de epilobium familie niet gedronken moet worden bij blaas/prostaatklachten.rnIk wilde u daarom vragen om de Epilobium parviflorum in uw assortiment op te nemen.rnDeze is uitermate krachtigrnAlvast bedankt.rnVerder vond ik de snelle bezorging echt TOP!rnMijn compliment

Antwoord:

Dag Daisy. Bedankt voor uw review en... uw heel terechte opmerking. De fout zat hier niet direct in het verkeerde kruid maar wel in de verkeerde naam in de titel. Het kruid dat u heeft gekocht is wel degelijk Epilobium parviflorum (Kleinbloemige wilgenroosje - Willow small flowered herb). Ik heb dit ondertussen aangepast op de website. Alvast BEDANKT om mij er op te wijzen.

Wilgenroosje
rating 4 5 0.5
Fijn dat 't lof der kruiden dit product van uitstekende kwaliteit aanbiedt!
Wilgenroosje
rating 4 5 0.5
Uitstekende kwaliteit
wilgenroosje
rating 5 5 0.5
Top product
Verzorgd geleverd.
rating 5 5 0.5
Super product.