Best verkochte producten

Bekeken producten

Aanbieding!

-10%

Physalis Promanplex Bio

Physalis Promanplex Bio

BHSPRO

Nieuw product

Mannelijk Urinair Comfort

Meer details

14,40€ incl. btw

16,00€ incl. btw

Datasheet

Inhoud75 ml
OpgeletKoel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.

Meer informatie

Veel mannen hebben vanaf de leeftijd van 45 jaar – soms vroeger – te kampen met bepaalde verschijnselen bij het plassen, o.a. veelvuldig kleine hoeveelheden plassen, plotselinge behoefte om te plassen… Physalis Promanplex bio bevat wilgeroosje, guldenroede en pompoen die bijdragen tot het mannelijk plascomfort en het behoud van gezonde urinewegen. Brandnetel draagt bovendien bij tot de inwendige zuivering en de renale eliminatie van water. Bergbonekruid, cassis en laurier dragen tot slot bij tot de bescherming van de cellen.

Ingrediënten: 
hydroalcoholische extracten van grote brandnetel* (20%), kleinbloemig wilgeroosje* (20%), guldenroede* (20%) en pompoen* (19%), hydroalcoholische glycerine knopextracten van rozemarijn* (5%), cassis* (5%), mammoetboom* (5%) en zomereik* (5%), essentiële oliën van grove den* (0,34%), bergbonekruid* (0,33%) en laurier* (0,33%). 

(*)Uit gecontroleerde biologische landbouwDisclaimer:
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Physalis Promanplex Bio

Physalis Promanplex Bio

Mannelijk Urinair Comfort

2 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook