Informatie

Fabrikanten

Geen fabrikant

Best verkochte producten

Verzending

Voor de verzending van onze producten werken wij via Sendcloud. Op deze manier moeten wij geen contract aangaan met verschillende leveranciers en kan de kost voor verzending wat gedrukt worden.

De pakjes die wij via Sendcloud versturen worden doorgaans aan huis geleverd door Bpost of DHL. U kunt er bij de afhandeling van de bestelling ook voor kiezen om deze in een door u gekozen afhaalpunt te laten leveren.

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50

Let op: Plantjes worden (voorlopig) niet opgestuurd en kunnen dus enkel afgehaald worden, na afspraak, bij 't LOF der kruiden.

RETOUR:

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.
De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de factuur, terug gestuurd te worden.

Bestelde artikelen kunnen binnen de 14 dagen teruggestuurd worden.

HOE EEN ARTIKEL TERUGSTUREN?
Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket.
Noteer op uw factuur de redenen van uw terugzending en uw bankrekeningnummer.  Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen samen met de factuur in één pakket dat u ons terugstuurt.

WAAR MOET IK HET ARTIKEL NAAR TERUGSTUREN?
 
Indien u een bestelling wenst te retourneren, gelieve dit op te sturen naar 't LOF der kruiden, Kloosterstraat 64, 8210 Veldegem - België.

Eenvoudige procedure via https://ecokruiden.shipping-portal.com


Follow us on Facebook