Culinair

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Culinair

De kruidenverwerking voor culinaire toepassingen gebeurt in 't LOF der kruiden. Er steeds gewerkt met kwaliteitsvolle ingrediënten en grondstoffen van, bij voorkeur, lokale producenten. Waar mogelijk maken wij ook steeds gebruik van bio-gecertiiceerde ingrediënten.

Culinair  Er zijn 14 producten

Subcategorieën

  • GIN kruiden en botanicals

    Maak uw eigen en originele Gin Tonic met een selectie uit deze biologische kruiden en specerijen.

  • Keukenkruiden en...

    Al onze specerijen zijn afkomstig uit de biologische teelt.

  • Kruidenzout

    Ons kruidenzout is telkens een samenstelling van Keltische zeezout met gedroogde biologische kruiden. Het zeer mineraalrijke Keltisch zeezout komt van Patrick Pichon, een kleinschalige zoutwinner in Batz-sur-Mer/Guérande en wordt nog op traditionele manier met de hand gewonnen.

    Minstens 1/3 volume bestaat uit fijn gemalen kruiden waardoor het kruidenzout een duidelijke versterking geeft aan de smaak van uw gerecht.
    Het kruidenzout worden samengesteld en verpakt bij 't LOF der kruiden.

  • Kruidenolie

    Onze kruidenolie is gemaakt van op basis van koolzaadolie en verse en/of gedroogde kruiden. De koolzaadolie wordt geleverd door Hof ter Vrijlegem uit Mollem (B), 't LOF der kruiden zorgt voor de kruiden en samenstelling.

  • Kruidenazijn

    Onze kruidenazijn is steeds gemaakt op basis van bio appelazijn en/of bio witte wijnazijn.
    De verse en/of gedroogde kruiden macereren minstens één maand in de azijn voor een maximale smaakafgite.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 14 items
Toont 1 - 9 van de 14 items