Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Aromatherapie

Netelvuur is een pioniersbedrijf (° 3 april 2002 ) gevestigd in Oostwinkel (Zomergem), in het hart van het Meetjesland. Het is als eerste in Vlaanderen gestart met de stoomdistillatie van aromatische planten tot essentiële oliën en hydrolaten. Netelvuur teelt en verwerkt aromatische en medicinale planten. Het ganse proces gebeurt biologisch (con...

Netelvuur is een pioniersbedrijf (° 3 april 2002 ) gevestigd in Oostwinkel (Zomergem), in het hart van het Meetjesland. Het is als eerste in Vlaanderen gestart met de stoomdistillatie van aromatische planten tot essentiële oliën en hydrolaten. Netelvuur teelt en verwerkt aromatische en medicinale planten. Het ganse proces gebeurt biologisch (controle BE-BIO-02).
Netelvuur heeft het totaal productieproces in handen: beginnend bij de aanplant, teelt en oogst van medicinale en aromatische planten, en eindigend bij een hoogwaardig chemisch gedefinieerde olie of hydrolaat. Hierdoor passen de producten van Netelvuur perfect in het concept van EcoKruiden.

Meer

Aromatherapie  Er zijn 11 producten

per pagina
Toont 1 - 9 van de 11 items
Toont 1 - 9 van de 11 items