Kruiden & -thee

De gedroogde kruiden en specerijen worden, naast de eigen teelt bij 't LOF der kruiden, hoofdzakelijk aangeleverd door Het Blauwe Huis (NL) . Voor kruiden en specerijen die het niet zo goed doen in ons klimaat zijn we een samenwerking aangegaan met L’Herbier du Diois (FR), een bedrijf dat uitermate veel aandacht besteedt aan de ecologische impac...

De gedroogde kruiden en specerijen worden, naast de eigen teelt bij 't LOF der kruiden, hoofdzakelijk aangeleverd door Het Blauwe Huis (NL) . Voor kruiden en specerijen die het niet zo goed doen in ons klimaat zijn we een samenwerking aangegaan met L’Herbier du Diois (FR), een bedrijf dat uitermate veel aandacht besteedt aan de ecologische impact van hun teelt en verwerking van de kruiden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Alle leveranciers werken volgens de normen van de biologische teelt waardoor de puurheid van de producten gegarandeerd is.

Transparantie, traceerbaarheid, eerlijkheid met respect voor mens en milieu zijn onze pijlers zonder dat hierbij de kwaliteit van de producten uit het oog wordt verloren. 

Meer

Kruiden & -thee Er zijn 115 producten

Subcategorieën

  • Losse kruiden

    Pure, enkelvoudige kruiden en specerijen, verpakt in bruine blokzakjes met venster. De binnenkant van de zakjes is bekleed met een folie om de geur en smaak zo goed als mogelijk te bewaren. De zakjes zijn gemakkelijk hersluitbaar met de sluitstrip.

    Alle kruiden en specerijen zijn afkomstig uit biologische teelt.

  • Kruidenthee

    Kruidenthee met enkel biologische ingrediënten, verpakt in bruine blokzakjes met venster. De binnenkant van de zakjes is bekleed met een folie om de geur en smaak zo goed als mogelijk te bewaren. De zakjes zijn gemakkelijk hersluitbaar met de sluitstrip. Alle gebruikte kruiden voor de kruidenthee zijn van afkomstig uit biologische teelt.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 115 items
Toont 1 - 12 van de 115 items

Follow us on Facebook