Over ons

Over ons

Over ons

Het verhaal van ’t LOF der kruiden startte ondertussen al meer dan 10 jaar terug.
Als gepassioneerd tuinliefhebber ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de wondere wereld van de kruiden. Er volgde al snel een opleiding tot Herborist en Kruidenverwerker.

Herborist: Syntra Brugge 2006 – 2008 – Kruidenverwerking: Syntra Kortrijk 2009

Onze huidige tijdsbesteding kan in twee periodes worden ingedeeld. In het voorjaar en de zomer spitsen wij ons toe op de teelt van kruiden (in pot) en in het najaar en winter ligt de nadruk op de kruidenverwerking waarbij wij steeds op zoek gaan om ons aanbod te verbeteren en verbreden.

Voor de verwerking van de kruiden zijn er uiteraard heel wat soorten kruiden, afgeleiden, dragers en hulpstoffen nodig. Met de jarenlange ervaring en heel wat contacten in de kruidenwereld zijn we er nu in geslaagd om (een deel van) het aanbod van verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken te bundelen in één webwinkel waar u als Herborist, hobbykok of algemeen kruidenliefhebber zeker vindt wat u zoekt.
Elk bedrijf waar wij mee samenwerken onderschrijft op z’n minst de richtlijnen van de bio-teelt en gaat daar doorgaans nog veel verder in. Ik omschrijf het liever als ecologische teelt waarbij er ook rekening wordt gehouden met de omgeving, de productiemethode, duurzame verwerking en materialen, … kortom bedrijven voor wie het respect voor mens en natuur minstens even belangrijk is als de verkoop.

Heeft u nog kruidenvragen… aarzel zeker niet om ons te contacteren en we helpen u graag verder.

Marc Pierloot
‘t LOF der kruiden
Kloosterstraat 64
8210 Veldegem – Zedelgem

West-Vlaanderen – België

info@lofderkruiden.be
GSM +32(0)479- 52 81 06        
Tel +32(0)50-27 58 19

BTW-BE-0810.286.233Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
X