Verzorging

In 't LOF der kruiden worden al enkele jaren ook een aantal producten voor lichaamsverzorging gemaakt. Daarbij proberen wij zoveel als mogelijk dicht bij de natuur te blijven.

Verzorging Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Etherische Olie

  Voor ons aanbod etherische olie werken wij samen met twee producenten die kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel dragen:

  SJANKARA is gespecialiseerd in productie, import en distributie van 100% natuurlijke etherische olies. Sjankara is een heel gekend merk dat al jaren bekend staat om de hoge kwaliteit van de biologische olies.

  Netelvuur is als eerste in Vlaanderen gestart met de stoomdistillatie van aromatische planten tot essentiële oliën en hydrolaten. Netelvuur heeft het totaal productieproces in handen: beginnend bij de aanplant, teelt en oogst van medicinale en aromatische planten, en eindigend bij een hoogwaardig chemisch gedefinieerde olie of hydrolaat.

 • Crèmes

  Verzorgende voet- en handcrème op basis van biologische kruiden. We werken zo dicht mogelijk met de natuur en zonder onnodige ingrediënten waardoor de kans op allergische reacties heel beperkt is.

 • Shampoo / Douche

  Wij maken een aantal shampoo's en douchegel op basis van een sterke kruidenthee, aangevuld met een beperkt aantal tensides (zeepwerking) en etherische olie. Zonder parabenen, kleurstoffen en siliconen.

  Beperkt houdbaar (3 maanden) wegens geen toegevoegde kunstmatige bewaarmiddelen.

  We werken zo puur mogelijk met een minimum aan ingrediënten waardoor de kans op allergieën zeer beperkt is.

 • Massageolie

  Massageolie op basis van zuivere natuurlijke basisolie en biologische etherische olie, zonder toevoeging van scheikundige kleur-, geur- of andere stoffen.

Follow us on Facebook